Hesteklinikken på Forus travbane
Hesteklinikken på Forus travbane

Faktura kommer fra Credicare

Ved Forus hesteklinikk har inngått samarbeide med Credicare AS for fakturering og oppfølging av våre fakturaer. Credicare AS foretar fakturering for veterinærer, leger, tannleger og idrettssentre i Norge.

Helt side 1987 har CrediCare levert solide betalings- og innfordringsløsninger. De har spesialkompetanse på fakturaløsninger som er integrert i fagsystemene innenfor helse og trening. CrediCare har lansert markedets mest komplette betalingssystem. De har moderne design og effektive løsninger med kunden i fokus. CrediCare skal skape bedre løsninger for mennesker. Det gjør de ved å smelte sammen teknologi og brukeropplevelse. De er stolte av å kunne tilby den komplette betalingsløsningen til helse-Norge.

Fakturering – Oppfølging
CrediCare produserer og sender ut faktura påfølgende dag. Alle ubetalte fakturaer blir automatisk registrert og videre fulgt opp av våre kundebehandlere.

Kundeservice 
Kunder som har spørsmål om betaling kan kontakte Credicare pasientservice på telefon 22807098, via e-post eller portal. Credicares kontaktsenter har god kompetanse og lang erfaring i å hjelpe kunder med spørsmål om alt fra egenandeler til fakturakopi og betalingsavtale.

Dette er strukturert, trygt og det er menneskelig oppfølging, der kunden blir møtt med respekt og forståelse.

Link til Credicares nettsider