Hesteklinikken på Forus travbane
Hesteklinikken på Forus travbane

Veterinær Silje Mørk

Veterinær Silje Mørk

Jeg er født og oppvokst på Sola. Det var travsporten som gjorde meg interessert i hest. Jeg har drevet med diverse aktiviteter innenfor hestehold gjennom livet og per nå eier jeg en kaldblods. Jeg ble ferdig utdannet vinteren 2023 fra University of Veterinary Medicine Budapest. Gjennom studiene har jeg hospitert ved flere hesteklinikker for å styrke den praktiske kunnskapen, både ved Forus Hesteklinikk, Bjerke Dyrehospital og DeMorette i Belgia.

I hovedsak arbeider jeg med smådyr ved AniCura Sandnes Smådyrklinikk, og vil fremover kombinere dette med hestepraksis ved Forus Hesteklinikk.

Som nyutdannet er jeg høyt motivert og klar for arbeidslivet. I løpet av våren 2023 vil jeg starte videreutdanning innenfor tannhelse ved den svenske veterinærhøyskolen.

Du når meg på:

Mail: silje@forushesteklinikk.no